Eerikinkatu 12, Helsinki 040 660 7158 kahvila@glutique.fi

Tuotteet

Leivät

Teemme itse leipää, sämpylöitä, suolaisia piirakoita, makeita leivonnaisia yms. Meidän, Min Kakan ja Ilonan tekemiä leipiä tai sämpylöitä voi ostaa irtomyyntivalikoimasta tiistaisin ja torstaisin.

Irtomyyntivalikoima vaihtuu päivittäin, voimme myös tilata leipomoista tarvitsemanne tuotteet seuraavaan kuljetukseen.

Pannukakku ja Pizza

(Alkaen torstaina 20.8.2020)
Torstaisin on tarjolla pannukakkua ja perjantaisin pizzaa roomalaiseen palapizza tyyliin.

Leivonnaiset

Omassa keittiössä leivomme mm. korvapuusteja, porkkakakkua, mokkapaloja, tiikerikakkua, erilaisia leivoksia, maidotonta suklaakakkua, kääretorttua, murupiirakkaa…

Suussa sulavat kakut tulevat Kakkutuvalta Helsingistä. Perusvalikoimaamme kuuluu vaihtelevasti myös leipomo Ilonan leivonnaiset leipien lisäksi.

Juomat

Suodatinkahvin lisäksi kahvivalikoimissamme on perinteiset erikoiskahvit: Espresso, Americano, Cappuccino ja Cafe Latte. Teet meille toimittaa naapurissa sijaitseva théhuone. Luotamme täysin heidän asiantuntijuuteensa siitä mikä tee sopii juuri kulloiseenkiin sesonkiin, joten tämäkin valikoima on vaihtuva. Viinivalikoimamme vaihtuu sesongeittain, kesällä kevyesti ja raikkaasti. Talvella täyteläisempää. vakiovalikoimissa on aina Hartwallin Original Long Drinkkiä ja Ciderbergin siidereitä. Meillä on sekä anniskelu- että vähittäismyyntioikeudet, joten meiltä voit ostaa mukaan gluteenitonta olutta, siidereitä, kuohuviiniä ja viinejä, jotka ovat enintään 5,5 %. Paikan päällä voi nauttia kaikkia juomia laseittain vaikkapa pienen suolaisen kanssa.